2012-12-14 13:53:29• hírek • Póti Orsolya

Angyalkákat készítettek a negyedikesek

Közös ünnepvárót szervezett a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum és a Mircea Eliade Gimnázium IV. osztályának tanítói. A rendezvény a teológiai líceumban zajlott.

Tompos Klára és Román Melinda tanítónők közös ünnepvárót szerveztek kisdiákjaik számára december 14-én, péntek délelőtt. A Mircea Eliade Gimnázium IV. osztályos diákjai, a teológiai líceum negyedikeseihez látogattak és közösen kezdtek hozzá a papírangyalkák készítéséhez.

Hasonló rendezvényt már több alkalommal is szerveztek a tanítónénik, így a diákok már ismerték egymást, sőt legtöbbjük között barátság alakult ki az évek során - tudtuk meg Román Melindától.

A kis vendégeket Ádámkó István, a Hám János Líceum igazgatója köszöntötte, majd karácsonyi dallamok mellett végezték el a diákok a kapott feladatokat. Az ünnepváróra a diákok műsorral is készültek, így a foglalkozás végén ezt is bemutatták.

A rendezvény szeretetvendégséggel zárult, melynek keretében citromos teát és karácsonyi süteményeket szolgáltak fel a szülők, nagyszülők jóvoltából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: